Hormitohtorit Oy: Nuohouksen ja ilmastoinnin ammattilainen

16.05.2018

Hormitohtorit Oy on nuohousta ja ilmastoinnin puhdistuspalveluita tarjoava kainuulainen yritys. Yrityksen toiminta-ajatuksena on varmistaa tulisijojen turvallinen ja huoleton käyttö sekä huolehtia puhtaasta sisäilmasta. Yritys on toiminut vuodesta 1989 ja työllistää tällä hetkellä 10 henkilöä. Nuohouspiirinä on Sotkamo ja Kuhmo.

Hormitohtorit valitsi nettisivujensa päivittäjäksi NettiTiedon. Sivuille päivitettiin yrityksen ilmeen mukainen responsiivinen ulkoasu, slidekuvaesitys, tietoa yrityksen tarjoamista palveluista, yhteydenottolomake ja kuvagalleria Yrityspalvelujärjestelmän avulla. Yrityspalvelujärjestelmä on hakukoneystävällinen ja helppokäyttöinen järjestelmä, jonka avulla yrittäjä voi itse päivittää ja hallinnoida nettisivuja. Yrityspalvelujärjestelmän nettipaketti pitää sisällään mm. verkkotunnuksen rekisteröimisen, halutun kokoiset nettisivut lisäominaisuuksineen tai ilman, sivujen päivitysmahdollisuuden, sähköpostitilin, selainkäyttöisen sähköpostin sekä sivujen teknisen ylläpidon.

Tutustu Hormitohtorit Oy:n tarjoamiin palveluihin osoitteessa: www.hormitohtorit.fi

Lisätietoja:

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160