Keilailu- ja Viihdekeskus Rauhalahti Oy ja NettiTieto Oy yhteistyöhön

13.04.2018

Keilailu- ja Viihdekeskus Rauhalahti ja NettiTieto Oy solmivat yhteistyösopimuksen, jonka pohjalta NettiTieto Oy uusi www.rauhalahtibowling.fi sivuston graafisen ilmeen ja käyttöön otettiin lisäpalveluna sähköpostimarkkinoinnin tueksi uutiskirjemoduuli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keilailu- ja Viihdekeskus Rauhalahti Oy avasi vuonna 2010 Rauhalahteen modernin kelailu- ja viihdekeskuksen, josta löytyy 12 keilarataa, kokous- ja saunatilat, viihtyisä ravintola ja biljardipöydät. Lisäksi kesäisin on avoinna 18-ratainen minigolf sekä 40-paikkainen terassi.

Keilailu- ja Viihdekeskus Rauhalahden nettisivusto on toteutettu NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Sivuston ulkoasu räätälöitiin yrityksen toiveiden mukaisesti NettiTiedon mainostoimistossa. Palveluun sisältyy nettisivujen lisäksi uutiskirje ja sähköpostipalvelut. Helposti päivitettävän sivuston ylläpito on vaivatonta. Jatkossa yrittäjä pääsee itse lisäämään sivuille sisältöä ja vaihtamaan tarvittaessa kuvia.

Yrityspalvelujärjestelmän nettisivuratkaisut räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan ja sivuja voi laajentaa joustavasti ottamalla käyttöön uusia lisäpalveluita. Helppokäyttöiset ja edulliset nettisivut saadaan nopeasti julkaisukuntoon ja asiakkaan käyttöön.

Lisätietoja

Rauhalahti Bowling
info(at)rauhalahtibowling.fi

 

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160