Perhekoti Marinmäki paransi nettipalveluaan

09.03.2018

Hämeenlinnassa toimiva yksityinen ammatillinen Perhekoti Marinmäki tarjoaa asiantuntevaa sijaishuoltoa 7-18 vuotiaille lapsille ja nuorille sekä jälkihuoltoa sitä tarvitseville. Marinmäen perhekodissa arvostetaan tervettä maalaisjärkeä, arkielämän taitojen hallintaa sekä koulunkäynnin ja harrastusten sopivaa suhdetta.

NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä tehdyt responsiiviset eri päätelaitteilla toimivat nettisivut antavat tietoa Perhekoti Marinmäen toiminnasta ja palveluista. Sivuista tehtiin alan mukaisesti raikkaat ja asialliset. Sieltä löytyy perustietojen ohella myös tarkempi esittely yrityksen toiminnasta.

Ylläpitäjän on helppo päivittää uusia nettisivuja, sillä Yrityspalvelujärjestelmä sisältää web-käyttöisen sivueditorin, jonka avulla sivujen muokkaus ja päivitys onnistuu helposti ja nopeasti ilman ohjelmointitaitoja. Editorin käyttöön riittävät Internet-yhteydellä varustettu tietokone ja normaalit tekstinkäsittelytaidot. Lisämoduuleilla nettisivuja on mahdollista laajentaa tulevaisuudessa yrityksen tarpeiden mukaan.

Tutustu Perhekoti Marinmäen uudistettuihin sivuihin osoitteessa: www.marinmaki.fi

Lisätietoja

NettiTieto Oy

020 742 1160
myynti(at)nettitieto.fi