Vesannon Apteekki löytyy myös mobiilista

01.03.2018

Vesannon Apteekki laajensi nettipalveluaan, ja nyt apteekin yhteystiedot, aukioloajat ja ajankohtaiset uutiset on nyt helppo tarkistaa myös netistä päätelaitteesta riippumatta. Tutustu nettisivuihin osoitteessa www.vesannonapteekki.fi

Vesannon Apteekin julkaisualustana toimii Yrityspalvelujärjestelmä. Järjestelmän etuna on sen helppo päivitettävyys, sillä sivulle voi tehdä muutoksia ilman minkäänlaisia ohjelmistotaitoja. Sivueditorin käyttöön riittävät perustekstinkäsittelytaidot.

Myös sivujen ominaisuuksia voi kasvattaa tarpeiden mukaan, sillä palveluvalikoimassa on kaikkea yhden sivun tilasta rajattomaan sivumäärään lukuisine lisäominaisuuksineen. Esimerkiksi uutisten,  facebook -liitännäisen tai verkkokaupan avulla perinteiselle sivulle saa helposti yrityksen toimintaa tukevaa lisäarvoa. Vesannon Apteekin sivuille lisättiin yhteydenottolomake, jolla asiakkaan on helppo ottaa yhteyttä apteekkiin suoraan nettisivujen välityksellä. Yrityksen toimipaikkaan johdattaa sivuilta löytyvä karttapalvelu.

Lisätietoja nettisivuratkaisuista

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160