Vaihtelua arkeen Valmismatkaliike Lahjanmatkojen mukana

15.02.2018

Valmismatkaliike Lahjanmatkat järjestää matkoja kiehtoviin sekä kotimaan kohteisiin että ulkomaille. Lahjanmatkojen kautta pääset reissaamaan mm. Baltian maissa, Virossa, Ruotsissa, Norjassa ja Karjalan Kannaksella.

Päivitetyillä nettisivuilla haluttiin tuoda esille erityisesti yrityksen tarjoamat matkat ja matkalle ilmoittautuminen sekä yhteystiedot. Lisäksi sivuille lisättiin kuvagalleria, johon on koottu kuvia eri matkakohteista. Sivustolle räätälöitiin yksilöllinen ulkoasu NettiTiedon mainostoimiston suunnittelemana. Palveluun sisältyy lisäksi yritysnimen mukainen verkkotunnus ja sähköpostipalvelu.

Oletko kiinnostunut kuvankauniista luonnosta, kylpylässä rentoutumisesta, kulttuurielämyksistä, historiallisista nähtävyyksistä, puutarhaideoista tai kaupunkikierroksista ostosmahdollisuuksineen ja museoineen? Tutustu Valmismatkaliike Lahjanmatkojen tuleviin matkoihin ja ota vaihtelua arkeen www.lahjanmatkat.fi

Lisätietoja nettipalveluista:

NettiTieto Oy

020 742 1160
myynti(at)nettitieto.fi