Hämeen Ilmalämpö Oy:n tuotteet löytyvät nyt myös netistä

11.01.2018

Hämeen Ilmalämpö Oy myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumppuja Hämeenlinnassa ja sen ympäristössä.

Yrityksen nettisivut on toteutettu NettiTiedon valmiilla ulkoasumallilla, jota elävöittämään on käytetty kuvia tuotteista ja varusteista. Sivustot sisältävät paljon informaatiota, joka olikin yksi sivujen tavoitteista. Tarjontaa tuodaan esille myös kuvagallerian avulla. Nettisivupakettiin sisällytettiin lisäksi sähköinen yhteydenottolomake, joka helpottaa kyselyiden ja tarjouspyyntöjen tekoa. 

Yrityspalvelujärjestelmän monipuolisten lisäpalveluiden avulla sivuja voidaan laajentaa joustavasti yrityksen tarpeiden mukaan. Nettisivujen päivittäminen tapahtuu helppokäyttöisen sivueditorin avulla, johon asiakas saa omat tunnukset.

Tutustu sivuihin osoitteessa www.hameenilmalampo.fi

Lisätietoja

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160