Proelco: vahvalla kokemuksella yli 20 vuotta

30.11.2017

Proelco on vuonna 2009 perustettu oululainen teollisuuselektroniikkahuolto ja insinööritoimisto. Yritys on erikoistunut piirikortti- ja komponenttitason korjauksiin ja tarjoaa tuotekehitys- ja konsultointipalveluja.

Yrityksen nettisivut toteutettiin Yrityspalvelujärjestelmällä, joka mahdollistaa nettisivujen helpon päivityksen ja nettipalvelujen kehittämisen lisämoduulien avulla. Sivuja päivitetään selainkäyttöisen sivueditorin avulla, jonka käyttöön riittävät Internet-yhteydellä varustettu tietokone ja normaalit tekstinkäsittelytaidot. Lisämoduuleilla nettisivuja on mahdollista laajentaa tulevaisuudessa yrityksen tarpeiden mukaan.

Nettisivujen lisäksi Yrityspalvelujärjestelmä sisältää verkkotunnuksen ylläpidon ja selainkäyttöisen sähköpostiohjelman, joka sisältää sähköpostin, yhteystiedot ja roskapostisuojan.

Proelcon nettisivuihin voi tutustua osoitteessa www.proelco.fi

Lisätietoja

NettiTieto Oy

020 742 1160
myynti(at)nettitieto.fi