Laserpelikeskus avasi uuden peliareenan

21.11.2017


Kuopion Laserpelikeskus avasi uuden peliareenan Kauppakeskus Cantissa Kuopion Leväsentie 2:ssa. NettiTieto toteutti uuden laserpeliareenan elämyksellisen ympäristön sekä mainonnan.

Laserpelikeskus tarjoaa yrityksille ja ryhmille tyky-päiviä ja pikkujouluja. Lisäksi pelikeskuksessa voi käydä pelaamassa yhdessä ystävien kanssa, pitää polttareita ja syntymäpäiviä isommille ja pienemmille synttärisankareille.

Pelikeskus tarjoaa myös tarrapallopeliä, joka sopii kaiken ikäisille pelaajille lapsesta vaariin ja mummiin. Tarrapallopeli on laserpelien tapaan aktiivinen ja sporttinen laji, joka vaatii osumatarkkuutta ja tiimityöskentelyä. Pelialueena toimii jännittävä ja sokkeloinen kaupunkisota-alue, joka on täynnä strobovaloja, uv-valoja, ääniä ja muita yllätyksiä.

Tervemenoa tutustumaan NettiTiedon ja Laserpelikeskuksen toteuttamaan elämysmaailmaan!

Lisätiedot NettiTiedolta ja Laserpelikeskukselta.

www.gamecenter.fi