M&P Remesaho tarjoaa kylmä- ja pulkkikuljetuksia

08.11.2017

M&P Remesaholla on jakelua Pohjanmaalla, mutta kuljetuksia järjestetään myös Skandinaviaan. Yrityksellä on käytössä termoautoja, joilla voi ajaa lämpösäädeltyjä kuljetuksia.

NettiTieto toteutti M&P Remesaholle nettisivu-uudistuksen ja suunnitteli sivustolle yrityksen toimintaa tukevan responsiivisen ulkoasun. Sivuston ilme koostuu tarkoin valituista kuvista, sivun asettelusta ja väreistä.

Nettisivujen julkaisualustana käytetty Yrityspalvelujärjestelmä mahdollistaa nettisivujen helpon päivityksen ja nettipalvelujen kehittämisen lisämoduulien avulla. Sivuja päivitetään selainkäyttöisen sivueditorin avulla, jonka käyttöön riittävät Internet-yhteydellä varustettu tietokone ja normaalit tekstinkäsittelytaidot. Lisämoduuleilla nettisivuja on mahdollista laajentaa tulevaisuudessa yrityksen tarpeiden mukaan.

M&P Remesahon uudistettuihin nettisivuihin voi tutustua osoitteessa: www.kuljetusremesaho.fi

Lisätietoja:

NettiTieto Oy

020 742 1160
myynti(at)nettitieto.fi