Vespal Oy: Puhtauden ja raikkauden puolesta

26.10.2017

Vespal Oy on Tampereella ja Mänttä-Vilppulassa toimiva puhtauden ja raikkauden puolestapuhuja. Yritys myy ammattikäyttöön pehmopapereita, siivousaineita ja -välineitä, hygieniatuotteita sekä hoitotarvikkeita. Vespal Oy:n toimialaa on myös paperin alihankinta, rullaus ja arkitus.

NettiTieto uudisti Vespal Oy:n nettisivujen yleisilmeen asiakasyrityksensä toiveiden mukaisiksi. Sivusto suunniteltiin siten, että se skaalautuu kaikille päätelaitteille. Julkaisualustana toimiva Yrityspalvelujärjestelmä soveltuu muunneltavuutensa ja lisäominaisuuksiensa ansiosta minkä kokoisille tarpeille tahansa. Lisämoduulien avulla sivustolle voidaan lisätä runsaasti erilaisia toimintoja tai ominaisuuksia. 

Tutustu Vespal Oy:n sivuihin osoitteessa: www.vespal.fi

Lisätietoja:

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160