Arkkitehtitoimisto Arkviiri Oy paransi nettipalveluaan

13.10.2017

Lahden ydinkeskustassa sijaitsevan Arkkitehtitoimisto Arkviiri Oy:n toimialueena on koko Suomi. Yritys tuottaa asiakkaan tarpeista lähtevää kokonaisvaltaista arkkitehtipalvelua, johon sisältyy rakennussuunnittelun lisäksi sisustus- ja kalustussuunnittelu sekä maankäytön- ja ympäristösuunnittelu.

NettiTiedon toteuttamilla uudistetuilla nettisivuilla voi tutustua yrityksen toteuttamiin töihin kuvagallerian kautta sekä ottaa yritykseen yhteyttä kätevän yhteydenottolomakkeen kautta.

NettiTiedon toteuttamilla uudistetuilla nettisivuilla voi tutustua yrityksen toteuttamiin töihin kuvagallerian kautta sekä ottaa yritykseen yhteyttä kätevän yhteydenottolomakkeen kautta.

Yrityspalvelujärjestelmällä toteutettujen sivujen ylläpito onnistuu vaivattomasti selainkäyttöisen sivueditorin kautta, jonka käyttöön riittävät Internet-yhteydellä varustettu tietokone ja normaalit tekstinkäsittelytaidot. Yrityspalvelujärjestelmän monilla lisämoduuleilla nettipalveluja on helppo kehittää myös tulevaisuudessa yrityksen tarpeiden mukaan.

 Uudistettuihin nettisivuihin voi tutustua osoitteessa: www.arkviiri.fi

Lisätietoja:

NettiTieto Oy

020 742 1160
myynti(at)nettitieto.fi