Rakennustyöt K.Rönkkö Oy:lle uusi ilme nettiin

05.10.2017

Lähes koko toimintansa ajan NettiTiedon palveluihin luottanut Rakennustyöt K.Rönkkö Oy halusi nettisivuilleen uuden, nykyaikaisen ilmeen tukemaan ammattitaitoista toimintaansa.

Palvelut tulevat nyt entistä selkeämmin esille kun myös nettisivujen rakennetta uusittiin ulkoasumuutoksen yhteydessä. Uusi ulkoasu tuo uusia mahdollisuuksia myös sisältöjen ylläpitämiseen. Yritys on ylläpitänyt nettisivujensa sisältöä itse jo pitkään ja sivuston uusiminen innostaa yritystä jatkamaan sivuston kehitystä edelleen edelleen.

Rakennustyöt K. Rönkkö Oy tarjoaa monipuolista uudisrakentamista ja saneerausta vahvalla ammattitaidolla. Yrityksen toiminta alkoi vuonna 2003 toiminimellä, jonka jälkeen yhtiömuoto muutettiin pian osakeyhtiöksi. Tällä hetkellä yritys työllistää 4 henkilöä. Yrityksellä on hyvät yhteistyökumppanit minkä vuoksi tarjonta kattaa kokonaisvaltaisen remontin LVI- ja sähkötöineen.

Lisätietoja Rakennustyöt K.Rönkkö Oy:n käyttämän Yrityspalvelujärjestelmän nettisivuratkaisuista: www.yrityspalvelujarjestelma.fi

Lisätietoja:

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160