Iso-Kallan Panimon tuotteet valmistetaan ja pullotetaan käsityönä

13.09.2017

Iso-Kallan Panimo perustettiin 1.10.2013 sukumaatilan yhteyteen Pielavedelle Vaaraslahteen. Panimon tavoitteena on parantaa kotimaista juomakulttuuria tarjoamalla parhaista ja puhtaista raaka-aineista valmistetut oluet ja limonadit. Keväällä 2014 ahtaan paikan kammon iskiessä Iso-Kallan Panimo muutti oluen tuotannon hieman hulppeampiin tiloihin Kuopion Leväselle. 

Nimi Iso-Kalla tulee Pohjois-Savolaisten järvien muodostamasta suurjärvialueesta. "Iso-Kalla muodostuu Kallavedestä ja kuudesta muusta samassa 82 metrin tasossa olevasta järvestä. Jos kaikki Suomen tasapintaiset ja toistensa yhteydessä olevat altaikot tulkitaan suurjärviksi, on Iso-Kalla maamme neljänneksi suurin järvi. Suurempia ovat vain Suur-Saimaa, Inarijärvi ja Päijänne." (http://www.jarviwiki.fi/wiki/Iso-Kalla)

Nettisivut on totetutettu NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Nettisivuille koottiin yrityksen toiminnan kuvaus, yhteystiedot ja tuotteet tuotakuvauksineen.  Iso-Kallan Panimo valitsi yksilöllisen ulkoasun, joka suunniteltiin yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Helposti päivitettävän sivuston ylläpito on vaivatonta. Yrittäjä pääsee itse lisäämään sivuille sisältöä ja vaihtamaan tarvittaessa kuvia. Yrityspalvelujärjestelmän nettisivupaketit räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan ja sivuja voi laajentaa joustavasti ottamalla käyttöön uusia lisäpalveluita. Helppokäyttöiset ja edulliset nettisivut saadaan nopeasti julkaisukuntoon ja asiakkaan käyttöön.

Tutustu sivuihin osoitteessa www.isokallanpanimo.fi

Lisätietoja:

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160