Lemmikkihoitola Moppe ja Miiru - parasta lemmikillesi!

10.08.2017

Lemmikkihoitola Moppe ja Miiru Oy on 2011 perustettu perheyritys, joka tarjoaa luotettavaa ja lempeätä täysihoitoa koirille ja kissoille.sekä pikkujyrsijöille. Lemmikkihoitola sijaitsee noin 9 km/15 minuutin ajomatkan päässä Joensuun keskustasta rauhallisella maaseutualueella, joten upeat ulkoilumaastot alkavat heti ulko-ovelta.

NettiTieto on toteuttanut jo aiemmin Lemmikkihoitola Moppe ja Miiru Oy:lle yrityskuvasuunnittelun ja nettisivut yksilöllisellä ulkoasulla Yrityspalvelujärjestelmällä. Yrityksen nettisivut uusittiin, niin että sivut toimivat nyt työpöytäkoneiden lisäksi myös älypuhelimissa ja tableteissa. Uudistuksen yhteydessä päivitettiin myös graafinen ulkoasu ja käytettävyyttä. ja sivuille sijoitettiin myös sisäänheittoikkunoita, kuvagalleria sekä Facebook-linkitys.

Nettisivujen julkaisualustana käytetty Yrityspalvelujärjestelmä mahdollistaa nettisivujen helpon päivityksen ja nettipalvelujen kehittämisen lisämoduulien avulla. Sivuja päivitetään web-käyttöisen sivueditorin avulla, jonka käyttöön riittävät Internet-yhteydellä varustettu tietokone ja normaalit tekstinkäsittelytaidot. Lisämoduuleilla nettisivuja on mahdollista laajentaa tulevaisuudessa yrityksen tarpeiden mukaan.

Uudistetut nettisivut löytyvät osoitteesta: www.moppejamiiru.fi

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160