Porokylän apteekin raikas ja rauhallinen ilme netissä

01.08.2017

NettiTiedon mainostoimisto suunnitteli Porokylän apteekin verkkosivujen ilmeen. Sivusto toteutettiin Yrityspalvelujärjestelmällä.

Porokylän apteekin uusi nettisivusto on NettiTiedon käsialaa. Sivuston avulla apteekki haluaa parantaa asiakasviestintäänsä ja lisätä tietoisuutta apteekin laajoille palveluille. Netin kautta apteekin aukioloajat on helppo tarkistaa ja sivut ovat hyvä kanava myös apteekin tarjoustuotteiden esille tuontiin. Sivustolla esitellään apteekin palvelut, tarjoustuotteet ja hyödyllistä terveystietoa. Lisäksi sivuilta löytyy aukioloajat, tarkat yhteystiedot, kartta ja sähköinen yhteydenottolomake.

Apteekin nettisivuston julkaisualustana käytettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmää. Yrityspalvelujärjestelmän nettisivut ovat helppokäyttöiset ja sivujen päivittäminen onnistuu vaivattomasti netissä. Sivuston ulkoasussa hyödynnettiin apteekin omia kuvia ja värisävyiksi valittiin vihreän ja valkoisen yhdistelmä.

www.porokylanapteekki.fi

Lisätietoja:

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160