Jylhän Sora Oy:ltä kokonaisvaltaiset maansiirto- ja rakennustyöt

26.07.2017

Jylhän Sora Oy on vuonna 1986 perustettu yhtiö, joka tekee maansiirto- ja maarakennustöitä sekä maa-ainestoimituksia. Yrityksellä on laaja konekanta ja kokenut henkilökunta, jotka taipuvat sekä laajamittaisiin urakoihin että töihin, joissa vaaditaan pientä ja ketterää kalustoa.    

Yrityksen nettisivuilla on lisätietoa yrityksen palveluista, video ja kuvia työmaakohteista sekä lisäominaisuutena lisätty kätevä yhteydenotto-lomake, jolla yhteydenotto käy kädenkäänteessä suoraan nettisivujen kautta.

Yritys valitsi kotisivujensa julkaisualustaksi Yrityspalvelujärjestelmän. Järjestelmän etuna on sen helppo päivitettävyys, sillä sivulle voi tehdä muutoksia ilman minkäänlaisia ohjelmistotaitoja. Sivueditorin käyttöön riittävät perustekstinkäsittelytaidot. Myös sivujen ominaisuuksia voi kasvattaa tarpeiden mukaan, sillä palveluvalikoimassa on kaikkea yhden sivun tilasta rajattomaan sivumäärään lukuisine lisäominaisuuksineen. Esimerkiksi kuvagallerian, uutisten ja tapahtumien tai verkkokaupan avulla perinteiselle sivulle saa helposti yrityksen toimintaa tukevaa lisäarvoa.

Tutustu sivuihin osoitteessa www.jylhansora.fi

Lisätietoja:

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160