Pejacon Asbesti: monipuolisia asbesti- ja purkutöitä

20.07.2017

Pääkaupunkiseudulla toimiva Pejacon Asbesti Oy tarjoaa monipuolisia asbesti- ja muita purkutöitä koulutetun ja ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. NettiTiedon toteuttamilla uusilla nettisivuilla voi tutustua yrityksen tarjoamiin palveluihin sekä ottaa yhteyttä yritykseen kätevän yhteydenottolomakkeen kautta.

Yrityspalvelujärjestelmällä toteutettujen sivujen ylläpito onnistuu vaivattomasti selainkäyttöisen sivueditorin kautta, jonka käyttöön riittävät Internet-yhteydellä varustettu tietokone ja normaalit tekstinkäsittelytaidot. Yrityspalvelujärjestelmän monilla lisämoduuleilla nettipalveluja on helppo kehittää myös tulevaisuudessa yrityksen tarpeiden mukaan.

Pejacon Asbesti Oy:n uusiin nettisivuihin voi tutustua osoitteessa: www.pejacon.fi

Lisätietoja:

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160