Kampaamokauppa Sitruuna paransi nettipalveluaan

11.07.2017

Nettisivujen uudistukset kohdistuivat sisällön lisäksi uuteen ulkoasuun ja käytettävyyteen. Nyt asiat löytyvät sivuilta entistä helpommin etusivulta löytyvillä pikalinkeillä ja sivut toimivat myös tableteilla ja älypuhelimilla. Uudet päivitetyt sivut löytyvät osoitteesta www.sitruuna.fi

NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä onnistuu nettisivujen toteutus helposti ja vaivattomasti. Sivut suunnitellaan ja tehdään asiakkaan omien mieltymysten mukaan. Yrityspalvelujärjestelmällä toteutettujen sivujen ylläpito onnistuu helposti selainkäyttöisen sivueditorin kautta, jonka käyttöön riittävät Internet-yhteydellä varustettu tietokone ja normaalit tekstinkäsittelytaidot. Yrityspalvelujärjestelmän monilla lisämoduuleilla nettipalveluja on helppo kehittää myös tulevaisuudessa yrityksen tarpeiden mukaan.

Lisätietoja:

NettiTieto Oy

020 742 1160
myynti (at) nettitieto.fi