Monipuolisia maalus-ja saneerauspalveluja Luumäen Maalauspalvelusta

05.07.2017

Luumäen Maaluspalvelu tajoaa rakennusten julkisivujen- ja sisäpintojen maalausurakointia luotettavasti  ja asiantuntemuksella niin rakennuttajille kuin yksityisille rakentajillekin..Yrityksen toimialueeseen kuuluu koko Kaakkois-Suomi.

Yritys halusi varmistaa näkyvyyden Internetin kautta eri päätelaitteilla. Yrityspalvelujärjestelmä oli tähän tarkoitukseen sopiva julkaisualusta sen monipuolisuuden ja helppokäyttöisyyden vuoksi. Päivitetty sivusto taipuu nyt tyylikkäästi erilaisille näytöille ja päätelaitteille, mukaanlukien mobiililaitteet. Tämä on nykyaikaista, sillä päätelaitteet ja niiden käyttö ovat eräänlaisessa murrosvaiheessa. Ihmiset käyttävät yhä enemmän verkkopalveluja erilaisilla päätelaitteilla, eritoten mobiililaitteilla.

Aivan kuin yrityksetkin, myös nettisivut ovat erilaisia. Niitä voidaan käyttää infoamiseen, tiedottamiseen, mainostamiseen, mielikuvan luomiseen tai syventämiseen, lisänäkyvyyden hakemiseen, kaupan tekoon, etsimiseen, uutisoimiseen, kuvien jakamiseen – lähes mihin tahansa.

Sivujen päivitys on yritykselle itselleen helppoa, sillä Yrityspalvelujärjestelmän sivueditorin käyttöön ei vaadita minkäänlaisia ohjelmointitaitoja, vain perustekstinkäsittelytaidot riittävät. Lisäksi sivuille voi milloin tahansa lisätä ominaisuuksia. Lisämoduuleiden käyttöönotto sujuu yhteydenotolla NettiTietoon. Lisämooduleja ovat mm. uutiset, verkkokauppa, blogi, kuvagalleria, bannerit ja kalenteri.

Tutustu päivitettyihin sivuihin osoitteessa: www.luumaenmaalauspalvelu.fi

Lisätietoja: www.yrityspalvelujarjestelma.fi