KH-Kotileipä: Täyttä ruista ja perinteitä

27.06.2017

Ruisleipä on kuulunut oleellisena osana suomalaisen ruokapöytään jo vuosisatojen ajan. Rukiista saaduin voimin esi-isämme ovat raivanneet peltonsa, selviytyneet raskaista maa-ja metsätöistä, taistelleet sodissa ja menestyneet urheilukilpailuissa.

KH-Kotileipä sijaitsee Vehmersalmella Enonlahden kylässä keskellä kauneinta suomalaista perinnemaisemaa. Leipomoa ympäröivät tuuheat metsät ja puhtaat järvet viestivät yrityksen perinteitä kunniottavasta toimintaperiaatteesta ja tuotteista. KH-kotileivän ruisleivissä käytetään vain ruisjauhoja ja ne eivät sisällä mitään lisäaineita.

KH-Kotileipä esittelee palveluitaan uudistetuilla nettisivuillaan. Sivustolla on oma osio Soisalon Markkinoinnille, joka myy laadukkaita Branchsawn linjanraivussahoja. Ulkoasu uusittiin raikkaaksi useilla päätelaitteilla toimivaksi kokonaisuudeksi ja sisällössäkin on tapahtunut muutoksia, jotka auttavat asiakkaita löytämään asiat entistäkin helpommin.

Nettisivujen ylläpitoon on aikaisemminkin käytetty NettiTiedon ylläpitojärjestelmää. Nyt nettisivujen ilme kuitenkin päätettiin uudistaa ja samalla sivujen käytettävyyttä ja asioiden löydettävyyttä parannettiin mm. etusivulta löytyvillä pikalinkeillä.

KH-Kotileipä ja Soisalon Markkinoinnin uudistettuihin nettisivuihin voi tutustua osoitteessa www.soisalonmarkkinointi.fi

Lisätietoja:

NettiTieto Oy

020 742 1160
myynti(at)nettitieto.fi