Lapin Tilitoimisto raikasti nettisivujensa ilmettä

15.06.2017

Lapin Tilitoimisto Oy on  vuonna 1974 perustettu perheyritys. Arvi Kilpelän perustamaa yritystä jatkavat tyttäret Sari ja Laura. Kokemuksen ja asiantuntemuksen ansiosta tilitoimisto hoitaa ammattitaidolla niin yritysten kuin yksityishenkilöiden taloushallinnolliset tarpeet.

NettiTieto päivitti Lapin Tilitoimiston nettisivut Yrityspalvelujärjestelmän avulla niin että sivusto toimii käyttäjäystävällisesti eri päätelaitteilla. Päivitettyjen sivujen ulkoasu suunniteltiin asiakkaan toiveiden pohjalta. Kun malli oli valmis, liitettiin se sivujen julkaisualustana toimivaan Yrityspalvelujärjestelmään. Alusta mahdollistaa sivujen itsenäisen päivittämisen käyttäjäystävällisesti nettiselaimen kautta.

Julkaisualustana Yrityspalvelujärjestelmä sopii nimensä mukaisesti minkä kokoisen yrityksen palvelukseen tahansa, sillä palvelupaketeista löytyy yhden sivun valmiin ulkoasupaketin lisäksi rajaton sivumäärä, räätälöidyn ulkoasun mahdollisuus ja kattava valikoima erilaisia lisämoduuleja. Lisämoduulien avulla sivustolle voi lisätä vaikkapa kuvagallerian, uutismoduulin tai verkkokaupan. Sivujen päivitys onnistuu ilman suurta kekseliäisyyttäkin perustekstinkäsittelytaitojen ja Internet-yhteydellä varustetun tietokoneen avulla.

Lisätietoja:

www.lapintilitoimisto.fi

www.yrityspalvelujarjestelma.fi