Toiselle turha voi olla toiselle aarre

07.06.2017

Kirppis Aarresaari on Salossa toimiva kirpputori, josta löytyy myös kahvilapalveluja ja lastenmaailma. Kirpputorilta voi joko vuokrata pöydän tai mennä itse myymään.

Kirpputorin sivut on toteutettu valmiiseen responsiiviseen sivupopohjaan. Sivusto suunniteltiin siten, että se skaalautuu eri päätelaitteille. Sivut ovat pirteän väriset ja raikkaat. Navigointipalkki on sivun ylälaidassa. Tämä tuo sivuihin selkeyttä, sillä käytössä ei ole suurta määrää sivuja. Aarresaari Oy:n logo löytyy heti etusivulta. Se erottuu sivulta hyvin yksinkertaisen rakenteen ansiosta. Myös aukioloajat ja facebook -linkitys löytyvät heti ensimmäiseltä sivulta.

Kirppis Aarresaaren sivut löytyvät osoiteesta: www.kirppisaarresaari.fi

Lisätietoja nettipalveluista:

NettiTieto Oy

020 742 1160
myynti(at)nettitieto.fi