Marjola: lähellä luontoa, lähellä kaupunkia

19.04.2017

Loma- ja kokoushotelli Marjola on majoitus-, ruoka, -ja lomapaikka Saimaan rannalla. Yrityksen tarjontaan kuuluvat huonemajoitus, juhla-, kokous- ja ravintolapalvelut sekä erilaiset luonto -ja kotaretket. Asiakaskuntaan kuuluvat yhdistykset, yritykset sekä yksityiset henkilöt.

Jo pitkään NettiTiedon palveluihin luottanut Marjos uusi nettisivustoaan. Uudistuksen suurimmat muutokset koskivat ulkoasua ja käytettävyyttä. Sivujen sisältö on nyt entistäkin selkeämmin esillä ja yrityksen tarjoamat palvelut löytyvät helpommin. Nettisivujen uudistuksen yhteydessä sivusto päivitettiin toimimaan responsiivisena, joka mahdollistaa sivujen käyttämisen pöytäkoneen lisäksi myös tableteilla ja mobiililaitteilla.

Yrityspalvelujärjestelmä tarjoaa yritykselle helppokäyttöiset ja edulliset nettipalvelut, joista voit koota juuri sellaisen kokonaisuuden kuin yritys tarvitsee. Pakettiin voi valita yrityskuvasuunnittelun tai laajentaa nettipalveluita vaikkapa verkko-kauppaan, kuvagalleriaan ja moniin muihin lisäominaisuuksiin.

Yrityspalvelujärjestelmän tarjoamat nettipalvelukokonaisuudet ovat ratkaisu jokaiselle, joka haluaa tunnettavuutta ja lisänäkyvyyttä yritykselle, yhdistykselle tai seuralle. Nettipalveluiden avulla pääsee hankkimaan lisäarvoa ja kilpailuetua helposti ja vaivattomasti.

Tutustu Marjolan nettisivuihin osoitteessa www.marjola.fi

Lisätietoja:

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160