Surun kohdatessa apua löytyy Mänttä-Vilppula Hautauspalvelusta

11.04.2017

Koskaan ei voi tietää, milloin menettää läheisen. On kuitenkin hyvä tietää, mistä silloin saa apua käytännön järjestelyihin. NettiTieto toteutti hautauspalveluyrityksen nettisivut Yrityspalvelujärjestelmän avulla.

NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmä soveltuu hautauspalveluyrityksen käyttöön yhtä hyvin kuin mille tahansa muullekin toimialalle. Mänttä-Vilppula Hautauspalvelu valitsi valmiin ulkoasun lisäksi heidän palveluilleen sopivan sivupaketin, ja voi tulevaisuudessa päivittää tai laajentaa sivujaan vaivattomasti lisämoduulien avulla. Uutuuspalveluiden tai yhteystietojen päivitys onnistuu helpon selainkäyttöisen sivueditorin avulla internet-yhteydelliseltä tietokoneelta käsin.

Mänttä-Vilppula Hautauspalvelu auttaa asiakastaan kattavasti surun keskellä hienotunteisesti ja ammattitaitoisesti kaikissa hautajaisjärjestelyissä. Yritys järjestää asiakkaan puolesta tai hänen kanssaan myös hautaukseen tai muistotilaisuuteen liittyvät käytännön järjestelyt. Arkkumalleihin, uurnahautaukseen, kukkalaitteisiin ja kuljetuksiin liittyvissä asioissa kannattaa myös kääntyä heidän puoleensa.

Mättä-Vilppula Hatauspalvelut löytyvät osoitteista: www.vilppulanhautauspalvelu.fi ja www.hautausmantta.fi

Lisätietoja nettisivuratkaisuista:

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160