Siivous Henriikka tekee puhdasta jälkeä

05.04.2017

Siivouspalvelu Henriikka toimii Uudellamaalla. Yritys tarjoaa puhtaat lopputulokset koti-, toimisto- ja rappusiivouksissa. 

Siivouspalvelu Henriikan siivouspalvelut löytyvät netissä NettiTiedon toteuttamilla nettisivuilla. Yrityksen pirteille nettisivuille valittiin valmis responsiivinen ulkoasu, jonka mahdollistaa sivuton näkyvyyden tietokoneen lisäksi myös tabletilla ja älypuhelimella.

Nettisivujen julkaisualustana käytetty Yrityspalvelujärjestelmä mahdollistaa nettisivujen helpon päivityksen ja nettipalvelujen kehittämisen lisämoduulien avulla. Sivuja päivitetään selainkäyttöisen sivueditorin avulla, jonka käyttöön riittävät Internet-yhteydellä varustettu tietokone ja normaalit tekstinkäsittelytaidot. Lisäpalveluiden avulla sivuja voi edelleen muokata asiakkaita tai yhteistyökumppaneita paremmin palvelevaan suuntaan; sivustolle voi lisätä vaikka uutispalstan, tapahtumakalenterin tai kuvagallerian. 

Siivouspalvelu Henriikan uudet nettisivut ovat osoitteessa www.siivoushenriikka.fi

Lisätietoja nettisivuratkaisuista

NettiTieto Oy

020 742 1160
myynti(at)nettitieto.fi