Maansiirto Kauko Kreokola Oy - yksilöllisesti räätälöityjä ratkaisuja jokaiseen tarpeeseen

30.03.2017

NettiTieto päivitti nettisivut Maansiirto Kauko Krekola Oy:lle. Sivuston on tarkoitus helpottaa yhteydenottamista sekä esitellä referenssikohteita potentiaalisille asiakkaille. Toimiva ja yrityksen imagoa tukeva nettisivusto on yritykselle selvä kilpailuetu, koska yhä useampi asiakas etsii ja vertailee palveluiden tarjoajia netissä. Uudistetulle sivustolle on suunniteltu täysin yksilöllinen ja näyttävä ulkoasu. Sivusto sisältää kuvagallerian, josta voi tarkastella yrityksen suorittamia projekteja. 

Maansiirto Kauko Krekola Oy on maansiirtoalan yritys, jonka palveluihin kuuluu rakennuspohja-, vesijohto- ja viemäri- sekä kaukolämpötyöt. Lisäksi avo- ja salaojitukset, maansiirrot sekä erilaiset purkutyöt ovat osa palveluita. Yrityksen tiedot ja yhteydentottolomake löytyvät selkeiltä ja helposti selattavilta nettisivuilta.

Tutustu sivuihin osoitteessa: www.maansiirtokaukokrekola.fi

Lisätietoja:

NettiTieto Oy

020 742 1160
myynti(at)nettitieto.fi