Pahkataide - yksilöllistä käsityötä

22.03.2017

Pahkataide Oy valmistaa perinteisiä käsityötaitoja kunnioittaen yksilölliset kuksat ja kossupiiput. Valikoimiin kuuluu sekä visakoivusta että koivupahkasta valmistetut kuksat. Visakoivukuksa on saatavilla myös näyttävällä luulla ja kuvalla, kuva-aiheina mm. metso, lohi, hirvi, karhu, poro, riekko ja susi. Tuotteita voi tilata suoraan nettisivuilla oleven verkkokaupan kautta tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla.

Yrityksen nettisivujen ulkoasu valittiin Yrityspalvelujärjestelmän valmiiden responsiivisten sivupohjien joukosta. Palvelut sijoiteltiin omille välilehdilleen yrittäjän toiveiden mukaan.

Mikäli Pahkataide haluaa vastaisuudessa laajentaa sivustoaan, voi Nettitieto suunnitella sivuston graafisen ilmeen, logon ja muun mainontamateriaalin asiakkaan toiveiden pohjalta. Lisäksi toiminnallisuutta voi kasvattaa lisämoduulien avulla. Vaihtoehdoista löytyvät mm. kuvagalleria, uutiset, intranet ja tapahtumakalenteri.

Pahkataide Oy:n nettisivuihin voi tutustua osoitteessa: www.pahkataide.fi

Lisätietoja:

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160