Mukava käyttökokemus päätelaitteesta riippumatta

16.03.2017

Woodagent Niemelä Ay on jo 35 vuotta sahatavaran välitystä tehnyt perheyritys, jonka asiakkaina ovat erilaiset sahatavaran jalostajat ja myyjät. Sahatavaran välitys tapahtuu pääosin puhelimitse ja sähköpostitse, joten toiminta ei ole paikkakuntasidonnaista, vaan asiakkaat voivat olla ympäri Suomea.

NettiTieto on toteuttanut jo aiemmin yritykselle nettisivut yksilöllisellä ulkoasulla Yrityspalvelujärjestelmä alustalle. Nyt yrityksen nettisivut päivitettiin vastaamaan tämän päivän tarpeita, joten päivitetyt nettisivut taipuvat tyylikkäästi erilaisille näytöille ja päätelaitteille, mukaan lukien mobiililaitteet. Responsiivisen nettisivun ansiosta yritys voi tarjota asiakkailleen mukavan käyttökokemuksen päätelaitteesta riippumatta.

Lisätietoja:

www.woodagent.fi

www.yrityspalvelujarjestelma.fi