Laserpelikeskus Kuopio

10.03.2017

NettiTieto toteutti uuden Kuopion Laserpelikeskuksen www.gamecenter.fi elämyspakettien suunnittelun, sekä sisustuksen uuteen pelikeskukseen. Kuvitimme koko elämysmaailman ja suunnittelimme asiakkaalle ohjeistustuksen pelipalveluiden käyttämiseen. Tervemenoa tutustumaan aikaansaannoksiin Kuopion Laserpelikeskukseen Siikarantaan.

Laserpelikeskus avasi ovensa Kuopion keskustassa Käsityökatu 38 -osoitteessa. Pelit ovat turvallisia, mutta tietysti erittäin jännittäviä ja sopivat hyvin noin 7-100 vuotiaille pelaajille. Kaikki pelaajat saavat koulutuksen peleihin ja sotilaspassin, johon kirjataan taistelutiedot sekä mahdolliset ylennykset.

Tarjoamme Laserpelikeskuksessa huikeita lasersotaelämyksiä. Aitoa sotafiilistä nostattavat tulevaisuuden tekniikalla varustetut scifi-aseet, jotka ovat realistisen näköisiä aseita armeijan koulutuksesta. Peli on tietysti täysin väkivallaton, mutta erittäin jännittävä ja koukuttava ja liikunnallinen.

Peliareenana toimii labyrinttimainen kaupunkitaistelurata, jossa pelaajat keräävät pisteitä vastustajia ampumalla. Kentillä on erivärisiä valaistuksia, uv-valoja, stroboja, musiikkia, lasereita, ääniä, savua, tuulta ja monenlaisia yllätyksiä. Pelipalvelut tarjoaa mahdollisuuden järjestää  polttareita, synttäreitä, erojuhlia ja yritystilaisuuksia. Pelipalveluissa mahdollista myös pelata Kaupunkisotapeliä jossa sotilaat varustetaan liivein, kilvin ja tarrapalloin.

Lisätietoa NettiTieto Oy  ja Laserpelikeskus Kuopio - www.gamecenter.fi