Iso-Naappilan maansiirtopalvelun nettisivut taipuvat myös mobiililaitteisiin

10.03.2017

Iso-Naappilan maansiirtopalvelu tekee maansiirtopalveluita Asikkalan, Hollolan, Lahden ja Padasjoen alueella. Koneet ja kalusto on mitoitettu tekemään töitä erityisesti rakennusten pohjien, pihapiirien, erilaisten ojakaivuiden ja maansiirtojen parissa. Isommat työmaat yritys tekee pääurakoitsijana yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

NettiTieto toteutti yritykselle nettisivu-uudistuksen ja suunnitteli sivustolle yrityksen toimintaa tukevan responsiivisen ulkoasun. Responsiivisen verkkosivuston ansioista yritys voi tarjota asiakkailleen mukavan käyttökokemuksen päätelaitteesta riippumatta. Käyttäjien ei enää tarvitse zoomata neljää kertaa ennen kuin teksti on luettavaa myös älypuhelimella. Sivuston ilme koostuu tarkoin valituista kuvista, sivun asettelusta ja väreistä.

Yrityspalvelujärjestelmällä toteutettujen sivujen ylläpito onnistuu vaivattomasti selainkäyttöisen sivueditorin kautta, jonka käyttöön riittävät Internet-yhteydellä varustettu tietokone ja normaalit tekstinkäsittelytaidot. Yrityspalvelujärjestelmän monilla lisämoduuleilla nettipalveluja on helppo kehittää myös tulevaisuudessa yrityksen tarpeiden mukaan.

Yrityksen uudistettuihin nettisivuihin voi tutustua osoitteessa: www.maansiirtopalvelut.fi

Lisätietoja NettiTieto Oy

020 742 1160
myynti(at)nettitieto.fi