Hautaustoimisto Savolahti: Yksi sivusto joka toimii kaikilla laitteilla

06.03.2017

Useamman vuoden NettiTiedon palveluihin luottanut Hautaustoimisto Savolahti Oy:n nettisivut uusittiin, niin että sivut toimivat perinteisten tietokoneiden lisäksi myös älypuhelimissa ja tableteissa. Uudistuksen yhteydessä päivitettiin myös käytettävyyttä ja graafinen ulkoasu. Nettisivuilla voi tutustua yrityksen palveluvalikoimaan.

Nettisivujen julkaisualustana käytetty Yrityspalvelujärjestelmä mahdollistaa nettisivujen helpon päivityksen ja nettipalvelujen kehittämisen lisämoduulien avulla. Sivuja päivitetään selainkäyttöisen sivueditorin avulla, jonka käyttöön riittävät Internet-yhteydellä varustettu tietokone ja normaalit tekstinkäsittelytaidot. Lisämoduuleilla nettisivuja on mahdollista laajentaa tulevaisuudessa yrityksen tarpeiden mukaan.

Uudistetut nettisivut löytyvät osoitteesta www.savolahti.fi

Lisätietoja nettisivuratkaisuista:

NettiTieto Oy

020 742 1160
myynti(at)nettitieto.fi