Priima apteekki löytyy myös mobiilista

02.03.2017

Priima apteekki toimii Iisalmessa Prisman yhteydessä, jonne on helppo tulla suoraan vaikka kauppakäytävältä. Apteekin nettisivuilta löytyy tietoja palveluista, sijainnista ja yhteystiedoista. Aukioloajat ovat sivuilla aina ajan tasalla ja ajankohtaisista uutisista ja tarjouksista sekä poikkeuksellisista aukioloajoista voidaan tiedottaa nopeasti. Sivun kautta voi jättää myös yhteydenottopyynnön tai palautetta apteekkihenkilökunnalle.

NettiTieto Oy uudisti apteekin nettisivut joiden julkaisualustana toimii Yrityspalvelujärjestelmä. Monipuolinen ja helppokäyttöinen julkaisualusta mahdollistaa nettisivujen helpon päivityksen ja nettisivuston kehittämisen lisämoduulien avulla. Sivuja päivitetään selainkäyttöisen sivueditorin avulla, jonka käyttöön riittävät Internet-yhteydellä varustettu tietokone ja normaalit tekstinkäsittelytaidot. Uudistuksen myötä apteekin sivut löytyvät helposti myös mobiililaitteista, koska responsiivinen nettisivusto osaa tunnistaa laitteen näytön koon ja esittää sisältöä kokoon optimoituna.

Tutustu uudistettuihin sivuihin osoitteessa www.priimaapteekki.fi

Lisätietoja:

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160