Lomakiven viihtyisät lomatalot ja suun mukaista ruokaa Iitissä

03.02.2017

Lomakiven matkailutila Radansuun kannaksella Kausalassa (Kouvolan ja Lahden välissä) on vastaanottanut vieraita jo vuodesta 2005. Viihtyisissä hirsirakennuksissa majoittuvat mukavasti lomalaiset, kokous- ja retkiryhmät, urheilijat, yritykset ja perheet.

Lomakivi tarjoaa myös rauhaisan maalaismiljoon vaikkapa koulutuspäiville. Päivän lomaan sopii ulkoilu Radansuun kylässä, jossa on avarat näkymät kohti Iitti Golfin rinnettä ja puhdas vesistö vieressä. Elämys on käväistä Radansuun kyläkaupassa tai kaulushaikaran pitkospuureitillä. Lomakiven keittiössä tehdään ruokaa, joka on tunnistettavina omina makuina ja väreinä.

NettiTiedon toteuttamilla uusilla nettisivuilla voi tutustua yrityksen tarjoamiin majoituspalveluihin kuvagallerian kautta ja ottaa yhteyttä kätevän yhteydenottolomakkeen kautta. Sivusto palvelee myös englanninkielisiä asiakkaita.

Yrityspalvelujärjestelmällä toteutettujen sivujen ylläpito onnistuu vaivattomasti selainkäyttöisen sivueditorin kautta, jonka käyttöön riittävät Internet-yhteydellä varustettu tietokone ja normaalit tekstinkäsittelytaidot. Yrityspalvelujärjestelmän monilla lisämoduuleilla nettipalveluja on helppo kehittää myös tulevaisuudessa yrityksen tarpeiden mukaan.

Lomakiven raikkaisiin uudistettuihin nettisivuihin voi tutustua osoitteessa: www.lomakivi.fi

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160