Lämpö-Tukun verkkokaupasta löytöjä kaikille asiakkaille

12.04.2016

Lämpö-Tukku Oy valitsi NettiTiedon verkkokaupan ja varastonhallinnan toimittajaksi. Verkkokaupan käyttöliittymä mukautuu käytetyn laitteen resoluution mukaisesti, joten se on käytettävissä tietokoneiden lisäksi useimmilla älypuhelimilla ja tableteilla. Isommilla näytöillä näytetään enemmän asioita ja leveämmin kuin pienemmillä näytöillä.

Verkkokaupan perusominaisuuksien lisäksi Lämpö-Tukku valitsi Laskumatti laskutusjärjestelmän tilaus- ja laskutietojen käsittelyyn ja tavaroiden toimitukseen Postin pakettiautomaatti- ja noutopistepalvelun. 


Lämpö-Tukku Oy on Helsingin Viikissä toimiva LVI-alan erikoisliike, joka on perustettu jo vuonna 1956.

Vuosikymmenten aikana yritys on kehittynyt laajan tuotevalikoiman omaavaksi, palvelevaksi LVI-alan tuntijaksi jonka asiakkaina ovat suuret rakennusalan yritykset sekä pienet yrittäjät ja omakotitalon omistajat. Yrityksen toiminnan peruspilareita ovat läheinen ja luottamuksellinen yhteistyö asiakkaiden ja toimittajien kanssa.

Lämpö-Tukun verkkokauppa löytyy osoitteesta: www.lampotukku.fi​

Tutustu verkkokaupan demoon täällä

Lisätietoja sähköpostitse myynti (at) nettitieto.fi tai puhelimitse 020 742 1160​