Siemenvesan siemenet ja puutarhatarvikkeet verkkokaupasta

22.03.2016

Siemenvesa on keskittynyt siemenien, sipuleiden, lannoitteiden, kasvinsuojeluaineiden, ruukkujen, työkalujen ja muiden puutarha-alan tarvikkeiden myyntiin. Yritys toimittaa siemeniä ja puutarhatarvikkeita koko Suomen alueelle 70 vuoden kokemuksella. Siemenvesan verkkokauppa tukee yrityksen ydintoimintaa ja mahdollistaa myynnin myös sesonkiajan ulkopuolella. Verkkokaupan päivityksen myötä tuotteiden tilaaminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti millä päätelaitteella tahansa, missä ja milloin tahansa Internetin välityksellä.

NettiTiedon verkkokauppajärjestelmä palvelee niin suppean tuotevalikoiman yritystä kuin tuhansien tuotteiden myyntiä. Järjestelmää voidaan laajentaa erillisillä laajennusmoduuleilla, jotka mahdollistavat liiketoimintojen monimuotoisen kehittämisen tulevaisuudessa verkkokaupan kasvaessa.

Verkkokauppa toimitetaan tarvittaessa käyttövalmiina avaimet käteen -kokonaisuutena. Järjestelmä on helppokäyttöisen hallintaliittymän ansiosta erittäin nopea ottaa käyttöön. Ulkoasu voidaan räätälöidä tarvittaessa yrityksen toiveiden mukaan.

Katso lisää verkkokaupasta ja sen mahdollisuuksista täältä

Lisätietoja myynti(at)nettitieto.fi tai 020 742 1160