Takuu-Säätiö valitsi NettiTiedon sähköisen hakemuslomakkeen toteuttajaksi

17.03.2016

Takuu-Säätiö on perustettu vuonna 1990, ja säätiössä tehty työ on auttanut noin 75 000 velkaongelmiin joutunutta ihmistä 25 vuoden aikana. Takuu-Säätiö tarjoaa neuvontaa ja ratkaisuja velkaongelmiin joutuneille asiakkaille. Lisäksi säätiö auttaa oman talouden hallinnassa ja ongelmien ennaltaehkäisemisessä.

Takuu-Säätiö myöntää asiakkailleen myös sosiaalisia pienlainoja kertaluonteisiin menoihin tai hankintoihin kuten kodinkoneisiin, huonekaluihin, takuuvuokraan, auton korjaukseen tai silmälaseihin.

Aiemmin Takuu-Säätiön asiakkaat täyttivät paperisen Pienlaina hakemuslomakkeen, jonka perusteella Takuu-Säätiö teki lainapäätöksen. Hakemuslomakkeiden tiedot kirjattiin erikseen manuaalisesti Takuu-Säätiön lainanhallintajärjestelmiin. Takuu-Säätiön on nyt tarkoitus laajentaa pienlainatoimintaa ja mahdollistaa lainan hakeminen myös sähköisesti.

NettiTiedon toteuttama palvelu mahdollistaa Takuu-Säätiön Pienlainan hakemisen sähköisesti. Sähköinen hakemuslomake helpottaa asiakkaaksi hakeutumista ja nopeuttaa lainahakemusten käsittelyä kun hakemuslomakkeen tiedot siirtyvät valmiiksi Takuu-Säätiön lainahallintajärjestelmään. Palvelun avulla parannetaan myös merkittävästi asiakastyytyväisyyttä mahdollistamalla asiakkaalle vaivaton verkkoasiointi. Sähköinen hakemuslomake toteutettiin responsiivisena ja se liitettiin osaksi Takuu-Säätiön nettisivuja.

Kysy lisää NettiTiedon tarjoamista rahoitusalan ratkaisuista myynnistämme: sähköpostitse myynti(at)nettitieto.fi tai puhelimitse 020 742 1160