Mukava käyttökokemus päätelaitteesta riippumatta

07.03.2016

Kuopion Huonekalukeskus Oy on koko 49-vuotisen historiansa ajan keskittynyt laadukkaisiin, pääasiassa kotimaisiin merkkikalusteisiin sekä hyvään asiakaspalveluun. Vuonna 2008 yritys liittyi perustajajäsenenä valtakunnalliseen itsenäisten huonekalukauppiaiden yhteisöketjuun – Suomen Laatukalustaja Oy:n. Ryhmän tavoitteena on turvata yksityisten liikkeiden palvelun ja tuotteiden laatu sekä tarjota itsenäisinä yrittäjinä asiakaskunnalleen laadukkaita merkkikalusteita.

NettiTieto on toteuttanut jo aiemmin Kuopiossa toimivalle Huonekalukeskus Oy:lle nettisivut yksilöllisellä ulkoasulla Yrityspalvelujärjestelmällä. Huonekalukeskuksen nettisivut päivitettiin nyt vastaamaan tämän päivän tarpeita, joten päivitetyt nettisivut taipuvat tyylikkäästi erilaisille näytöille ja päätelaitteille, mukaan lukien mobiililaitteet. Responsiivisen nettisivun ansiosta yritys voi tarjota asiakkailleen mukavan käyttökokemuksen päätelaitteesta riippumatta.

Lisätietoja:

www.kuopionhuonekalukeskus.fi

www.yrityspalvelujarjestelma.fi