Silcom Oy – luovuus tarvitsee parhaat välineet ja raaka-aineet

02.03.2016

Silcom Oy on vuonna 2010 perustettu suomalainen perheyritys, joka myy verkkokaupassaan tuotteitaan yksityisille sekä yritysasiakkailla. Verkkokaupasta on saatavilla mm. mallisavea, plastoliinia, muottikumeja ja hartseja monenlaiseen käyttöön ja tarpeeseen sekä muita valmismateriaaleja ja oheistuotteita, kuten kynttilä- ja saippuamateriaaleja sekä kipsiä.

NettiTieto päivitti Silcom Oy:n verkkokaupan uusimpaan versioon käyttövalmiina avaimet käteen – kokonaisuutena. Päivityksen myötä verkkokaupan käyttö onnistuu vaivattomasti myös mobiililaitteilla, joka mahdollistaa verkkokauppatilausten tekemisen missä ja milloin vain, kun käytettävissä on Internet – yhteys.   

Verkkokauppa rakentuu yhdestä helppokäyttöisestä järjestelmästä, joka sisältää myös varastonhallinnan. Verkkokauppa on nopea ottaa käyttöön ja se palvelee niin yhden kuin tuhansienkin tuotteiden myyntiä. Järjestelmää voi laajentaa yrityksen tarpeiden mukaan ottamalla esimerkiksi käyttöön Laskumaatti laskutusjärjestelmä, johon voidaan siirtää verkkokaupasta laskutusta varten tilausten asiakas- ja laskutustiedot.

Katso lisää verkkokaupasta ja sen mahdollisuuksista täältä.

Tilaa oma verkkokauppasi myynnistämme:

Puhelin: 020 742 1160

Sähköposti: myynti(at)nettitieto.fi