Kuopion Kauppahalli ry:n sivut näkyvät myös mobiililaitteilla

29.02.2016

Kuopion Kauppahalli on tarjonnut jo vuodesta 1902 alkaen laadukkaita tuotteita lupsakkaassa savoilastunnelmassa kaupungin sydämessä. Sen erikoismyymälöistä löytyy esimerkiksi käsitöitä, matkamuistoja, kukkia, leivonnaisia ja lihatuotteita. Hallista löytyy myös kahvila.

Kauppahallin päivitetyt nettisivut on toteutettu Yrityspalvelujärjestelmällä. Päivityksen myötä Kuopion Kauppahallin nettisivut skaalautuvat mobiililaitteisiin kuten kännykkään ja tablettiin sekä työpöytäkäyttöön täydellisesti laiteriippumattoman resposiivisuutensa myötä. Kauppahallin sivuilla on slideshow, joka esittelee hallin yritysten tuotteita. Jokaisesta yrityksestä löytyy omalla sivullaan esittely yhteystietoineen. 

Lisätietoja Yrityspalvelujärjestelmällä toteutettavista nettisivuista:

NettiTieto Oy

020 742 1160

myynti(at)nettitieto.fi