Hyvän tuulen verkkokauppa retroliike.fi

26.02.2016

Retroliike.fi verkkokauppa tarjoaa saksalaisen Nostalgic-Art´in lähes 1000 retrohenkistä tuotetta sisältävän, nostalgisten lahjojen ja piensisustustuotteiden valikoiman, joka on lajissaan yksi maailman laajimmista. Verkkokaupan tuotevalikoima sisältää metallista valmistettuja retroaiheisia tuotteita mm. kilpiä, postikortteja, magneetteja, pastillirasioita, säilytyspurkkeja sekä lämpömittareita.

NettiTieto toteutti hyvän tuulen verkkokauppaan yrityskohtaisten räätälöintien lisäksi automaattisesti mobiililaitteisiin skaalautuvan yrityskohtaisen ulkoasun sekä päivitti verkkokauppaan uusimmat ominaisuudet, joita ovat mm: 

- Tuotearvostelu tuotekortille
- Mobiili-inventaario työkalu
- Tuki Google analytics ja Snoobi seurankoodille
- Tuotteiden CSV tuonti- ja vientitoiminto
- Postin SmartPost noutopistehaku
- Pakettikoodin lähetystoiminto
- Espanjan ja Venäjän kielituki
- Tuki Checkout verkkomaksulle
- Peitesivu verkkokaupan päivitystä
- Hallintaliittymän dashboard –näkymä, josta näkee tärkeimmät asiat yhdellä silmäyksellä
- Laskun tulostus suoraan verkkokaupan hallinnasta Laskumaatti rajapinnan  yhteydessä

retroliike.fi verkkokaupassa käy maksuvälineenä kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksujen ja luottokorttimaksujen lisäksi myös joustava Everyday-lasku, jolla saa keskimäärin 45 päivä korotonta maksuaikaa ja joka on mahdollista muuttaa myös osamaksuksi. Verkkokaupan toimitukset asiakkaalle hoituvat Matkahuollon jakelupisteiden kautta.

Lisätietoja verkkokauppa ratkaisuista:

Sähköposti: myynti(at)nettitieto.fi

Puhelin: 020 742 1160