NettiTieto näytteilleasettajana CCW 2016 messuilla Berliinissä

25.02.2016

NettiTieto esittelee HitCall- ja HitCallSoftphone soittojärjestelmää Berliinissä 23–25.3.2016 järjestettävillä kansainvälisillä Contact Center – messuilla. Messuilla on 250 näytteilleasettajaa 21 eri maasta. Meidät löytää osastolta Hall 2, Stand A14.

Lisätietoja tapahtumasta ja näytteilleasettajista http://www.ccw.eu

HitCall soittojärjestelmä sijoittuu asiakaskontaktionnin ja myynnin tueksi asiakashankintaprosessin alkupäähän. Sen avulla voidaan määritellä niin myytävät tuotteet ja kampanjat, kuin myös kohderyhmät ja heitä kontaktoivat myyjät tai myyjäryhmät. HitCall soveltuu erinomaisesti minkä tahansa myyntiryhmän työnseurantaan ja -hallintaan. Se tekee myös myynnin tulosseurannasta ja myyjien etätyön seurannasta kontrolloitavaa. 

HitCall tehostaa myynninhallintaa. Se on massiivisia Call Center -ratkaisuja huomattavasti kevyempi ja se vastaa kaikkiin manuaalisen myyntityön tämänhetkisiin ongelmiin.

HitCall Softphone on pilottivaiheessa oleva soittojärjestelmän laajennus esimerkiksi etämyynnin tarpeisiin. Palvelu mahdollistaa puhelut ulkomailta Suomeen kotimaisin puheluhinnoin. Pilottivaihe on palvelun koekäyttöä. Etsimme uusia asiakkaita palvelun koekäyttäjiksi ympäri maailman.

  • Tietokoneeseen asennettava puhelinsovellus
  • Soittojärjestelmään kytkettynä korvaa tietokoneeseen liitettävän GSM äänimodeemin
  • Toimii myös puhelimena ilman soittojärjestelmää
  • Ei roaming maksuja. Softphone välittää puheluyhteyden Suomeen tietoverkkoa pitkin, VoIP yhteys ohjataan GSM verkkoon Suomessa
  • Puhelut näkyvät vastaanottajille kotimaisina GSM puheluina
  • Puheluhinnat ovat normaalit Suomen sisäisen GSM puhelun hinnat

Kysy lisää HitCall -soittojärjestelmästä sähköpostitse myynti@hitcall.fi tai puhelimitse 020 742 1160