Parha Oy valitsi nettisivujen julkaisualustaksi Vektorin

22.02.2016

Parha Oy on uudis- ja maanrakentamiseen ja kuljetuspalveluihin sekä elementtituotantoon erikoistunut yritys. Yritys on perustettu jo vuonna 1979.

Parha Oy:llä on vuosien vankka kokemus rakentamisesta ja yritys tunnetaan luotettavana yhteistyökumppanina rakentamisen, maanrakennuksen sekä kuljetuspalveluiden saralla. Yrityksen kasvu on ollut vanhoille sekä uusille asiakkaillemme selkeä laadun ja ammattitaidon signaali!

Vektori julkaisujärjestelmä on tietokantapohjainen julkaisujärjestelmä, jolla nettisivujen ylläpitäminen on helppoa ja kustannustehokasta. Vektori julkaisujärjestelmä koostuu loppukäyttäjille näkyvistä julkisista responsiivisista nettisivuista ja sivujen hallintaliittymästä. Nettisivujen ylläpito voidaan suorittaa suoraan selaimen kautta miltä tietokoneelta tahansa, jossa on Internet – yhteys.

Responsiivinen Vektori julkaisualustalla toteutettu nettisivusto skaalautuu eli muuttaa koko ja asetteluja käyttäjän laitteen näytön koon mukaisesti, olipa laite puhelin, tabletti tai tietokone.

Vektorilla toteutetuille nettisivuille on mahdollista lisätä lisäominaisuuksia tarpeen kasvaessa, valittavana ovat muun muassa seuraavat lisämoduulit: monikielituki, kuvagalleria, bannerit, rekisteröintimoduuli, tapahtumakalenteri ja lomakkeiden teko.

Lisätietoja Vektorilla toteutettavista ratkaisuista sähköpostitse myynti(at)nettitieto.fi tai puhelimitse 020 742 1160