Satulavyö päivitti verkkokaupan palveluita

15.02.2016

Satulavyön verkkokauppaan toteutettiin yksilöllinen yrityskohtainen ilme. Samalla verkkokauppa päivitettiin uusimpaan versioon, joka mahdollistaa verkkokaupan monipuolisemmat toiminnot niin verkkokaupan pitäjälle kuin asiakkaillekin.

Satulavyön liike sijaitsee Kuopiossa, osoitteessa Kuninkaankatu 27, josta käsin yritys on palvellut asiakkaittaan jo vuodesta 1996 saakka. Liikkeessä myynnissä olevat tuotteet löytyvät myös verkkokaupasta.  Verkkokaupassa ja liikkeessä on myynnissä kansainvälisiä huippumerkkejä kuten: Sprenger, Eskadron, Pikeur, Kingsland, Roeckl, Samshield, mutta valikoimista löytyy myös edullisempia tuotemerkkejä – jokaiselle jotakin!

Verkkokaupasta tilaaminen onnistuu responsiivisen ulkoasun myötä helposti lähes miltä päätelaitteelta tahansa ja mihin vuorokauden aikaan tahansa. Maksaminen onnistuu vaivattomasti Paytrail verkkomaksulla joko pankki- tai luottokortilla ja toimituksen voi noutaa muutaman päivän kuluttua valitusta Matkahuollon jakelupisteestä tai suoraan liikkeestä.

Satulavyön uudistettu verkkokappa löytyy osoitteesta http://ratsastustarvike.satulavyo.fi

Tutustu verkkokaupan demoon täällä.

Lisätietoja sähköpostitse myynti(at)nettitieto.fi tai puhelimitse 020 742 1160