Sähkö-Satek Oy valitsi HitCall –soittojärjestelmän

12.02.2016

Sähkö-Satek on vuonna 2015 perustettu, sähkösaneerauksiin, -asennuksiin ja -suunnitelmiin erikoistunut yritys. Yrityksen toimialueena on Pirkanmaa ja kaikki yrityksen asiantuntijat ovat kokeneita sähköalan ammattilaisia. 

Sähkö-Satek valitsi  myynnin tehostamiseen HitCall –soittojärjestelmän. HitCall on kotimainen soittojärjestelmä, joka tarjoaa joustavan ja edullisen ratkaisun asiakaskontaktoinnin tehon ja laadun parantamiseen. HitCallin avulla manuaalinen työ vähenee, ajankäyttö tehostuu ja myynti kasvaa.

HitCall soittojärjestelmän etuja on mm.

- Vakaa puhelinlaatu
- Edulliset puhelukustannukset
- Vikasietoisuus
- Puheluiden tallennus
- Helppo ja edullinen käyttöönotto
- Mahdollistaa liikkuvuuden
- Keskitetty hallinta
- Ajantasainen tieto

Lisätietoja: www.hitcall.fi tai myynti(at)nettitieto.fi