Sisua ja vastustuskykyä D-vitamiinista

09.02.2016

NettiTieto toteutti Suomen Apteekille räätälöidyn toiminnanohjausjärjestelmän joka koostuu verkkokaupasta, varastonhallinnasta, Laskumaatti laskutusjärjestelmästä ja HitCall soittojärjestelmästä.

Suomen Apteekki on suomalainen ravintolisävalmisteiden- ja terveystuotteiden verkkokauppa, jonka tärkeimpänä tavoitteena on tarjota asiakkaille terveyttä edistäviä ravintolisävalmisteita ja muita terveystuotteita edulliseen hintaan ja helposti kotiin toimitettuna. Suomen Apteekin verkkokaupasta on saatavilla terveystuotteita, lisäravinteita, haavanhoito- ja hygieniatuotteita, D- ja Monivitamiineja sekä luontaistuotteita.

Suomen Apteekin verkkokaupan ja varastonhallinnan julkaisualustana toimii helppokäyttöinen sähköisten palveluiden Vektori johon on mahdollista asiakkaan valita haluamansa osat. Palvelun laajentuessa voidaan Vektorin toiminnot päivittää kätevästi vastaaman yrityksen tarpeita.

Lisätietoja:

Nitrox Oy

info@suomenapteekki.eu

www.suomenapteekki.eu

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi

020 742 1160