Iso-Naappilan Loma Ky vuokraa lomamökkejä Päijänteellä

27.01.2016

Iso-Naappilan Loma Ky:n asiakkaita ovat sekä suomalaiset että ulkomaalaiset perheet ja pariskunnat. Vuokraustoiminta on ympärivuotista. Iso-Naappilan perheyritykseen kuuluvat mökkivuokraustoiminnan lisäksi Iso-Naappilan maansiirtopalvelut ja metsäpalvelut.

Iso-Naappilan Loma Ky:n nettisivuilla voi tutustua mökkitarjontaan sekä vuokramökkien lähiympäristöön. Nettisivuilla on myös sähköinen yhteydenottolomake, jolla yritykseen voi ottaa nopeasti ja kätevästi yhteyttä. Nettisivujen julkaisualustana on NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmää, ja ulkoasu päivitettiin responsiiviseksi, joka mahdollistaa nettisivujen käytön useilla eri päätelaitteilla.

Tutustu Iso-Naappilan Loma Ky:n päivitettyihin nettisivuiihin osoitteessa www.iso-naappilanloma.fi

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi

020 742 1160