Suu makeaksi Lörtsypoikien herkuilla

22.01.2016

NettiTieto on toteuttanut jo aiemmin Savonlinnassa toimivalle Leipomo Lörtsypojat Oy:lle nettisivut. Nyt kun palveluita etsitään entistä useammin netistä, ovat eri päätelaitteilla toimivat nettisivut erinomainen tapa näkyä ja tehdä omaa yritystä tunnetuksi. Leipomo Lörtsypoikien nettisivut päivitettiin responsiiviseksi, jonka myötä nettisivut skaalautuvat kännykkään, tablettiin ja työpöytäkäyttöön täydellisesti laiteriippumattoman responsiivistuutensa ansiosta.

Yritys valmistaa ja myy herkullisia suomalaisia leipomotuotteita, kuten vuokakukkoja ja - tietenkin - lörtsyjä. Päivitetyillä nettisivuilla voit tutustua yrityksen herkkuihin tarkkoine tuotekuvauksineen, katsella kuvagalleriaa, hakea vaihtoehtoisia vinkkejä lörtsyjen tarjoiluun.

Lisätietoja:

Leipomo Lörtsypojat Oy

http://www.lortsypojat.fi 

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi