Pesula Pyykkisatama – täyden palvelun pesula

20.01.2016

Nyt kun palveluita etsitään entistä useammin netistä, ovat eri päätelaitteilla toimivat nettisivut erinomainen tapa näkyä ja tehdä omaa yritystä tunnetuksi.

Pyykkisatama on Kuopiossa toimiva paikallispesula. Pesula valitsi nettisivujensa päivittäjäksi NettiTiedon, Sivuille päivitettiin yrityksen ilmeen mukainen responsiivinen ulkoasu ja ajanvarauslomake Yrityspalvelujärjestelmän avulla. Yrityspalvelujärjestelmä on hakukoneystävällinen ja helppokäyttöinen järjestelmä, jonka avulla omia nettisivuja voi itse päivittää ja hallinnoida. Yrityspalelujärjestelmän nettipaketti pitää sisällään mm. domainin rekisteröimisen, halutun kokoiset nettisivut lisäominaisuuksineen tai ilman, sivujen päivitysmahdollisuuden, sähköpostitilin sekä sivujen teknisen ylläpidon.

Lisämoduulien avulla perussivustolle voidaan lisätä esim. kuvagalleria, uutiset, tapahtumat tai verkkokauppa. Lisäksi sivun ulkoasu voidaan suunnitella ja toteuttaa jokaisen yrityksen ilmeeseen tai toiveisiin sopivaksi.

www.pyykkisatama.fi

NettiTieto Oy

020 742 1160

myynti(at)nettitieto.fi