Käsityön ystävät näkyvät netissä eri päätelaitteilla

17.12.2015

Käsityön ystävät ovat kokoontuneet vuodesta 2003 MSN:n avoimessa yhteisössä nimeltä Kapiokirstu. Vilkkaan vuoden jälkeen yhteisön pohjalta perustettiin yhdistys keväällä 2004 edistämään jäsenten käsityötaitoja ja auttamaan tuotteiden markkinoinnissa.  Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kädentaitojen harrastusta ja tasoa Suomessa sekä koota kädentaitojen harrastajat ja ammattilaiset yhteiseen toimintaan.

NettiTieto on toteuttanut Kapiokirstun nettisivuille responsiivisen yksilöllisen ulkoasun. Responsiivisen ulkoasun johdosta nettisivusto on katsottavissa erilaisilla näytöillä ja päätelaitteilla, mukaan lukien mobiililaitteet.

Nettisivujen ylläpitojärjestelmänä toimii Yrityspalvelujärjestelmä. Lisätietoja Yrityspalvelujärjestelmän nettisivupaketeista: 

Lisätietoja:

Kapiokirstu ry

www.kapiokirstu.net

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi

020 742 1160