Toivalan Metallille skaalautuvat nettisivut

15.12.2015

NettiTieto Oy päivitti Toivalan Metallin nettisivut responsiiviseksi, joka tarkoittaa sitä, että sivusto taipuu tyylikkäästi erilaisille näytöille ja päätelaitteille, mukaan lukien mobiililaitteet. Nettisivujen skaalautuvuus eri päätelaitteille parantaa sivujen käytettävyyttä huomattavasti.

Toivalan Metalli Oy on terästöiden rautainen ammattilainen, joka on toiminut alihankintayrityksenä Siilinjärven Toivalassa jo vuodesta 1978. Yritys valmistaa metallista mittatilustyönä tuotteita ja osia, sekä tarvittaessa asentaa tuotteet paikalleen nopeasti ja tarkasti. Yritykselle on myönnetty DNV GL:n myöntämä standardien SFS-EN 1090-2 ja SFS-EN 1090-3 EXC2 luokan mukaisten kantavien teräs- ja alumiinirakenteiden CE-merkintäoikeus.

NettiTieto Oy tarjoaa monipuoliset palvelut nettisivustokokonaisuuksista ja mainostoimistopalveluihin. Sivustot suunnitellaan asiakasyrityksen toiveiden mukaisesti ammattitaidolla ja mukaan liitetään tarvittaessa yrityskuvasuunnittelua, markkinointia ja muita tukipalveluita. Asiakkaan apuna toimii asiantunteva tiimi, jolle projektin onnistunut läpivienti on kunnia-asia.

Lisätietoja:

NettiTieto Oy

020 742 1160
myynti(at)nettitieto.fi